Maskiner for behandling av vinduer og gardinvegger

20 års produksjonserfaring
nyheter

Kjenn til forskjellige dør- og vindusmaterialer i aluminium

1. Definisjon og produktegenskaper for aluminiumsdører og vinduer:

Det er en legering basert på aluminium med en viss mengde andre legeringselementer tilsatt, og er et av lettmetallmaterialene.De viktigste legeringselementene som vanligvis brukes er aluminium, kobber, mangan, magnesium, etc.

Kjenn til forskjellige dør- og vindusmaterialer i aluminium (1)
Kjenn til forskjellige dør- og vindusmaterialer i aluminium (2)

2. Egenskaper for vanlige aluminiumslegeringsprofiler:

Det vil si at innsiden og utsiden er koblet sammen uten et luftlag, fargene på innsiden og utsiden kan bare være de samme, og overflaten er sprayet med anti-korrosjonsbehandling.

3. Egenskaper av brutte bro aluminiumslegeringsprofiler:

Den såkalte ødelagte broen refererer til en metode for å lage dør- og vindusmaterialer av aluminiumslegering, som deles i to ender under bearbeiding, og deretter separeres av PA66 nylonstrimler og kobles til en helhet for å danne tre luftlag.

Kjenn til forskjellige dør- og vindusmaterialer i aluminium (3)

4. Forskjellen og fordeler og ulemper med vanlige aluminiumslegeringsprofiler og brutte bro aluminiumslegeringsprofiler:

Den viktige ulempen med vanlige aluminiumsprofiler er termisk ledningsevne.Det hele er en leder, og varmeoverføringen og varmeavledningen er relativt rask.Inne- og utetemperaturene til profilene er de samme, noe som er relativt lite miljøvennlig;

Den ødelagte broaluminiumsprofilen er adskilt av PA66 nylonstrimler for å danne tre lag med luftlag, og varmen vil ikke overføres til den andre siden gjennom varmeledning, og spiller dermed rollen som varmeisolasjon.Det er ingen leder inne og ute, temperaturforskjellen mellom inne og ute er forskjellig, fargen kan diversifiseres, utseendet er vakkert, ytelsen er god og energisparingseffekten er god.

5. Hva er veggtykkelsen på vindusprofiler og dørprofiler i aluminiumslegering?

Veggtykkelsen til de viktigste spenningsbærende delene av vindusprofiler i aluminiumslegering er ikke mindre enn 1,4 mm.For høyhus med mer enn 20 etasjer kan du velge å øke tykkelsen på profilene eller øke profilens snitt;veggtykkelsen til de viktigste spenningsbærende delene av dørprofiler i aluminiumslegering er ikke mindre enn 2,0 mm.Det er den nasjonale standarden som oppfyller kravene til vindtrykkmotstand.En enkelt dør og et vindu kan fortykkes hvis det overstiger 3-4 kvadratmeter.Hvis den er for stor, kan den legge til kolonner eller øke delen av profilen.

6. Konseptet med varmeoverføringskoeffisient:

Vi hører ofte ordet varmeoverføringskoeffisient når vi kjøper dører og vinduer.Faktisk er dette ordet legemliggjørelsen av den termiske isolasjonsytelsen til dører og vinduer.Så hva er smittekoeffisienten?Det vil si at ved testing går den interne oppvarmingen gjennom tiden for å se hastigheten som den indre temperaturen leder utover, og varmeoverføringsverdien oppnås gjennom tiden og temperaturen.

7. Hva er varmeoverføringskoeffisienten til vanlige dører og vinduer i aluminiumslegering?Hva er varmeoverføringskoeffisienten til dører og vinduer i aluminiumslegering med ødelagte bro?Hva er varmeoverføringskoeffisienten til systemets dører og vinduer i aluminiumslegering?

Varmeoverføringskoeffisienten for vanlige dører og vinduer i aluminiumslegering er omtrent 3,5-5,0;

Varmeoverføringskoeffisienten til dører og vinduer i aluminiumslegering med ødelagte bro er omtrent 2,5-3,0;

Varmeoverføringskoeffisienten til dører og vinduer i aluminiumslegering er omtrent 2,0-2,5.

8. Hva er overflatebehandlingsprosessene for aluminiumslegeringsprofiler?

Profiloverflatebehandling: utendørs sprøyting, fluorkarbonsprøyting, metallpulversprøyting og elektroforese, etc.;innendørs, i tillegg til utendørs behandlingsprosesser, er det trekornoverføringstrykk, trefarnlaminering og massivtre, etc.

9. Hvor mange år er garantitiden på dører og vinduer?Hva er arbeidet innenfor garantiens omfang, og hva er ikke arbeidet innenfor garantiens omfang?

Den nasjonale standarden for garantiperioden for dører og vinduer er to år, og skader forårsaket av menneskelige faktorer dekkes ikke av garantiperioden.

10. Hva er rollen til dører og vinduer i arkitektur?

For å sette opp stilen til bygningen er nøkkelen energisparing, miljøvern, lydisolasjon og brukervennlighet.


Innleggstid: 17. mai 2023
  • Tidligere:
  • Neste: