Maskiner for behandling av vinduer og gardinvegger

20 års produksjonserfaring
nyheter

Hva slags produksjonsutstyr trengs for å drive en dør- og vindusbehandlingsfabrikk?

Med utviklingen av dør- og vindusindustrien planlegger mange sjefer som er optimistiske med tanke på utsiktene til dør- og vindusindustrien å utvikle seg innen dør- og vindusbehandling.Ettersom dør- og vindusprodukter gradvis blir avanserte, har æraen da en liten kuttemaskin og noen små elektriske bormaskiner kan behandle dører og vinduer gradvis beveget seg bort fra oss.
For å produsere høyytelses dører og vinduer, er høyytelses dører og vinduer uatskillelig.I dag vil redaktøren snakke med deg om temaet dør- og vindusproduksjonsutstyr.
En produksjonslinje for dører og vinduer består vanligvis av følgende utstyr:

Dobbel skjæresag
Den dobbelthodede kuttesagen brukes til å kutte og blanke aluminiumslegeringsprofiler og plaststålprofiler.Sagens presisjon påvirker direkte kvaliteten på de produserte dørene og vinduene.Nå finnes det mange typer skjæresager med dobbelt hode, inkludert manuell, digital visning og numerisk kontroll.Det er spesielle som skjærer 45-graders vinkler, og noen som kan skjære 45-graders vinkler og 90-graders vinkler.

Prisen varierer fra lav til høy.Det avhenger av plasseringen av produktet ditt og investeringsbudsjettet for å bestemme hvilken karakter du skal kjøpe.Redaktøren anbefaler at du prøver å velge den med høy nøyaktighet når budsjettet er tilstrekkelig.

Følgende profesjonelle 45-graders og 90-graders dobbelthodesager har høy kuttepresisjon.Motoren er direkte koblet til sagbladet, egnet for kutting og blanking av høykvalitets aluminiumslegeringsdører, vinduer og gardinvegger.

Dobbel skjæresag

Kopieringsfresemaskin

For fresing av nøkkelhull, dreneringshull, håndtakshull, maskinvarehull er dette en må-ha-maskin.

Kopieringsfresemaskin
Endeflatefres

Endeflatefres

Endeflatefresemaskinen brukes hovedsakelig til å frese endeflaten til atriumet til dører og vinduer.Ulike utstyrsmodeller velges i henhold til type dører og vinduer som skal produseres.Den brukes i produksjon av arkitektoniske dører og vinduer, ødelagte brodører og vinduer, ødelagte brovinduer med integrerte vinduer og dører og vinduer i aluminium.Denne maskinen kan frese flere profiler samtidig.

Hjørnepressemaskin

Hjørnepressemaskin

Den brukes hovedsakelig i produksjon av bygningsdører og vinduer, egnet for alle slags varmeisolasjonsprofiler og superstore aluminiumslegeringsdører og vindueshjørner, trygt og raskt.Men nå bruker high-end oppussingsdører og vinduer i utgangspunktet bevegelige hjørner, så det bør velges i henhold til produksjonsbehov.

Stansemaskin

Stansemaskin

Den brukes hovedsakelig til blanking av ulike profilgap i dører og vinduer.For eksempel: nøkkelhull, fast hull av bevegelig hjørnekode og så videre.Det finnes manuelle, pneumatiske, elektriske og andre former.

Hjørnekoblingssag

Hjørnekoblingssag

Den er egnet for hjørnekodeskjæring i dør-, vindus- og gardinveggindustrien, og skjæring av industriprofiler, som kan betjenes i en enkelt eller automatisk kontinuerlig operasjon.Dette utstyret brukes hovedsakelig til å kutte hjørner av bygningsdører og vinduer.Så det er ekstrautstyr.

Ovennevnte er nødvendig utstyr for dør- og vindusproduksjon.Faktisk vil en vanlig dør- og vindusprodusent også bruke mange andre små støtteutstyr i prosessen med dør- og vindusproduksjon.Hvis du vil konsultere produktene våre, kan du klikke på Forespørsel.


Innleggstid: 17. mai 2023
  • Tidligere:
  • Neste: